copy-of-prijzen - duark

PRICELIST

HAIR

CUT, WASH, STYLE

PRIJZEN

CUT

De wensen van de klant worden besproken en tijdens een adviserend gesprek wordt er gekeken naar de mogelijkheden.Hoofdhuidmassage met verzorgende producten en een conditioner behandeling.
Vervolgens wordt het haar geknipt en gevormd en afgestyled met verzorgende en professionele producten.
Tijd: 60 min

€ 27

 

FULL BLOWOUT

Na een heerlijke hoofdmassage en een behandeling met onze kis producten begint het stylingsproces.
het haar wordt gepolijst en gestyled naar keuze.
Tijd 45 min 

€ 25     kort haar

€ 30     lang haar

TREATMENTS

PRIJZEN

KIS HAIR TREATMENT

Met onze "Kis hair treatment" krijgt je haar een vitamine boost en het versnelt het herstel van beschadigd haar.
Door gebruik van warme bronnen trekt het product tot in de diepe wortels van het haar.
Tijd: 60 min

€ 15

 

OLAPLEX

De Olaplex behandeling hersteld de gebroken zwavelbruggen van het haar. Dit is vaak ter gevolg van chemische behandelingen.
Tijd: 45 min

€ 25

 

KERATINE BEHANDELING

Heb je droog, statisch, pluizig of weerbarstig haar? Dan is een gezonde proteïne behandeling met keratine een must. wij brengen de keratine diep aan in je haar, waardoor het eiwit je haar van binnen uit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model.
Een keratinebehandeling is geschikt voor elk haartype. Het maakt dus niet uit of je stijl haar hebt, haar met een slag erin, krullen of kroes haar.
Allereerst dient het haar 2 keer te worden gewassen met een speciale shampoo (clarifying shampoo).
Deze shampoo zorgt ervoor dat het haar helemaal schoon is en de haarschubben open gaan staan.
Het haar voelt na het wassen met deze shampoo erg ruw aan. Vervolgens fohnen we het haar helemaal droog en brengen we pluk voor pluk de keratine aan. Daarna drogen we het haar weer helemaal en gaan we pluk voor pluk behandelen met stijltang, zodat de keratine in het haar wordt ‘geseald’. Ten slotte moet de keratine 30-50 minuten inwerken.
Tijd: 90 tot 180 min

€ 70

 

COLOR

PRIJZEN

FULL COLOR

TOTAL BASIC COLOR

Het haar wordt vanaf de aanzet tot aan de punten ingezet met 1 kleuring. Zodat de kleuring weer mooi tot zijn recht komt. dit kan in een gehele kleuring of met kleur nuances. er kunnen verschillende kleur tinten en technieken worden gebruikt.
Er wordt bij een full basic color gekeken naar huidige kleur en de kwaliteit van het haar.
Tijd: 90 min

€ 30    kort haar

€ 35    half lang haar

€ 40    lang haar

UITGROEI

De kleur wordt vanaf de aanzet van het haar aangebracht.
Deze behandeling wordt gedaan als de kleurig in de lengte van het haar nog mooi en stralend is. na de uitgroei behandeling ziet het haar er weer mooi en verzorgd uit.
Tijd: 60 min

€ 25

 

FRESH UP ROOTS AND LENGHTS

De uitgroei wordt gekleurd en in behandeling. in het laatste stadium van het kleur proces worden de lengtes van het haar in kleur meegenomen voor een frisse kleur en langer plezier van het haar.
Tijd: 70 min

€ 30

 

HIGHLIGHTS

FRESH UP BOVENSTE LAAG

Het aanzicht en de uitgroei op de bovenste laag van het haar wordt met de folie techniek ingezet waardoor je highlights er weer fris en mooi uitzien.
Tijd: 90 min

€ 25

 

HALF HEAD

Het bovenste gedeelte van het haar wordt volledig ingezet in folie.
Door alleen het bovenste gedeelte van het hoofd haar te kleuren behoud je diepte in het haar en blijven de kleur scharneringen goed te zien.Mocht je niet in 1keer een totaal lichte coupe willen dan is een half head een goede optie.
Tijd: 120 min

€ 40

 

FULL HEAD

Voor een volledige oplichting van het haar kunt u het beste kiezen voor een full head.Door deze techniek is het gehele haar gekleurd maar hou je altijd een mooie kleur nuance.
Tijd: 160 min

€ 60

 

HIGHLIGHTS

NATUURLIJKE ONTKLEURING

wij maken gebruik van een natuurlijk ontkleuring doormidden van oxyreload.
Door deze behandeling wordt er op natuurlijke wijze een aantal kleuropstapeling verwijderd waardoor de kleur langzaam lichter wordt. Door deze speciale ontkleuringstechniek wordt je haar aan zo min mogelijk chemische producten blootgesteld en zal het haar 1 tot 3 tinten oplichten. het is zelf zo dat de behandeling veel vitamines bevat. waardoor het haar na de behandeling verzorgd aan zal voelen. deze behandeling kan ook in combinatie met andere behandeling.
Tijd: 60 min

€ 35

 

BLEACH BEHANDELING

Voor een optimale oplichting van het haar maken wij gebruik van een zachte bleach. Deze behandeling licht het haar tot wel 6 tinten op.
Let wel dat deze behandeling in samenspraak gaat met de klant. en dat het haar goede nazorg nodig heeft.
Deze behandeling kan bijvoorbeeld in combinatie met een Olaplex behandeling. samen zullen wij kijken naar een gepaste behandeling en eventueel een stappenplan.
Tijd: 90 min

€ 35

 

BALAYAGA

Balayaga ook wel hair dip genoemd.
Dit is een vernieuwde techniek die de laatste tijd veel wordt gebruikt.
Door de mooie overloop en het spelen met kleur krijgt je haar een nieuwe frisse look.
De lengtes van het haar wordt ingezet vaak met lichtere nuances
Tijd: 90 min 

€ 30

 

 

EYEBROWS

BEHANDELINGEN

PRIJZEN

EPILEREN/HARSEN WENKBRAUWEN

Mooie wenkbrauwen door epileren of harsen. Je wenkbrauwen in goede vorm brengen door ze te laten epileren harsen kan veel goed doen voor je gezicht. Het kan extra aandacht naar je ogen brengen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het ziet er verzorgd uit en bovendien kan je met weinig moeite en zonder hoge kosten. een groot resultaat bereiken.
Tijd: 30 min

€ 10

 

VERVEN WENKBRAUWEN

Wenkbrauw en wimperverf geeft niet alleen een schitterend kleurresultaat maar is ook zeer duurzaam.

Met de wenkbrauw geniet je tot wel 6 weken lang van een schitterende kleuring. De verf is voor iedereen geschikt en bovendien makkelijk én veilig toe te passen!
De wimpers en wenkbrauwen lijken zichtbaar voller omdat het verven de volle lengte van de wimpers accentueert wat anders gebleekt is door de zon en water .Het verven van de wenkbrauwen voegt een glanzend en verfrissend effect toe aan vaal wordende wenkbrauwen.
Tijd: 20 min 

€ 10

 

TOTAL EYEBROW SHAPE FIX

Bij deze behandeling meten we de wenkbrauwen en shapen een vorm die bij jouw gezicht past. Afhankelijk van jouw wenkbrauwen kiezen we voor wax, epileren, verf of een combinatie daarvan. Als finishing touch kleuren wij de wenkbrauwen zodat je weer helemaal mooie en verzorgde wenkbrauwen hebt.
Tijd: 45 min

€ 20

 

EYEBROW SCULPTING

HD Brow sculpting, ook wel 3D Brow sculpting genoemd, is dé manier om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Hierbij worden door middel van een sculpting-mix natuurlijk ogende haartjes getekend en op strategische plekken op de wenkbrauwen geplaatst. Deze semi-permanente behandeling blijft gemiddeld 2 tot 3 weken zitten en is waterproof. de eyebrow sculpting treatment kan ook in combinatie met het verven van de wenkbrauwen voor een nog beter resultaat.
Tijd: 45 min

€ 27

 

 

MAKE-UP

BEHANDELINGEN

PRIJZEN

BRUIDS MAKE-UP

Naast het verzorgen van je bruidskapsel verzorgen we ook graag jouw bruidsmake-up aan huis.Niets is prettiger dan je in een ontspannen sfeer en in je eigen omgeving op te laten maken door een make up artist. Of je nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of een glamour look. Alles is hierin mogelijk. Bij het aanbrengen van de bruidsmake-up houden we altijd rekening met jouw wensen. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en door het kiezen van de juiste kleuren zal jouw gezicht stralen!
Tijd: 45 min

€ 30

 

GLAMOUR MAKE-UP

heeft u een feestje een vergadering een belangrijk event of gewoon zin in een glamour look dan kunt u bij ons uw gehele make-up laten verzorgen.
wij kijken samen met u naar een make up wat bij u past en de gelegenheid.
u kunt kiezen voor een heel uitgesproken look of een subtiele touch up.
Tijd: 45 min

€ 25

 

 

BEAUTY

WAXING

PRIJZEN

WENKBRAUWEN/ BOVENLIP/ BAKKENBAARD

bij het haren van het gezicht wordt er gewerkt met een zachte hars.
u kunt hier kiezen uit verschillende zones. u kunt ook kiezen voor meerdere zones.

€ 10

 

OKSELS

wij behandelen beide oksels met onze zachte hars.

€ 15

 

ARMEN

de voorkant en de achterkant van de armen worden geharst voor mooie gladde armen.

€ 17

 

ONDERBENEN

de onderbenen tot en met de enkels worden worden geharst u kunt er voor kiezen om de voeten en eventueel de tenen ook te laten harsen.

€ 20

 

BOVENBENEN

de voorkant en de achterkant wordt vanaf de kniehoogte geharst 

€ 20

 

BIKINILIJN

bikini lijn zegt het al. de haarzone waar normaal gesproken het bikini broekje stopt wordt het haar geharst.

€ 20

 

FULL BRAZILIAN

de gehele intieme zone wordt hierbij meegenomen van boven af de vulva,bikinilijn en bij de billen.

€ 27

 

FULL BODY

full body wax nemen wij alle gewenste zones mee van het lichaam. zodat u in 1 keer van het niet gewenste haar af bent 

€ 35

 

BRIDAL BEAUTY

PRIJZEN

TOTAL BRIDAL EXPERIENCE

als toekomstige bruid bent u bij ons ook aan het goede adres.

u kunt bij ons in de salon langskomen, of wij kunnen bij u thuis of op een andere locatie langskomen.

op jullie bijzondere dag wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsmake-up en bruidskapsel wil je graag zien dat het schitterend staat. Hetzelfde geldt voor de proefsessie. Ik ga je een paar bruidskapsels laten zien, aan het einde van de proefsessie bepaal je welk bruidskapsel en make-up je mooi vindt.

op de grote dag zelf kom ik naar de locatie naar wens. ik ben op tijd aanwezig en zal er voor zorgen dat de mooiste dag van je leven een goede start heeft. ik zorg dat er aan niets ontbreekt op het gebied van haar en make-up.

proefkapsel en make-up

kapsel en make-up op de dag zelf
heeft u speciale wensen voor uw bruiloft. alles is bij ons bespreekbaar en niets is te veel.voor bridal care in combinatie met andere behandelingen kunt u contact op nemen. prijzen op aanvraag

€ 300 excl reiskosten

 

 

LASHEXTENSIONS

ONE BY ONE

PRIJZEN

NIEUWE SET

Bij de one by one techniek wordt elk individueel wimperhaartje met een extension verlengd.
Tijd: 90-120 min

€ 55

 

NA 2 WEKEN

Na 2 weken bijvullen is de uitval minimaal en worden de paar extensions die zijn uitgevallen weer aangevuld.
Tijd:45-60 min

€ 25

 

NA 3 WEKEN

Na 3 weken word er gecontroleerd hoeveel uitval er is en worden de uitgevallen wimpersextensions weer bijgevuld.
Tijd:45-60 min

€ 30

 

NA 4 WEKEN

Na 4 weken is er waarschijnlijk een groot deel van de wimperextensions uitgevallen en is het zeker nodig om ze bij te vullen voor het mooie effect van de wimpers. Dit ligt natuurlijk ook aan uw eigen wimpercyclus.
Tijd:45-60 min

€ 35

 

NA 5 WEKEN

Na 5 weken is het zeker nodig om de wimpers bij te vullen omdat dit de week is waar er waarschijnlijk heel veel wimpers zijn uitgevallen en het niet meer het optimale resultaat heeft. Wees er daarom op tijd bij!
Tijd:45-60 min

€ 40

 

VERWIJDEREN

Het verwijderen van de wimpers met een speciale gel waardoor de kwaliteit van je eigen wimpers behouden blijft

" na 6 weken word het volledige bedrag van een nieuwe set gerekend!"
Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee weken. Een wimperextension blijft dus één tot drie weken zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclys kan dit enkele weken variëren. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere twee tot vier weken een opvulbehandeling te nemen. 

€ 12

 

2D TECHTIEK

PRIJZEN

NIEUWE SET

Met de 2D techniek word er meer wimpervolume gecreëerd door middel van een nieuwe techniek. De ultra dunne haartjes zijn heel licht van gewicht, hierdoor kunnen er meerdere extensions op een wimper geplaatst worden om meer volume te creëren.
Tijd: 90-120 min

€ 65

 

NA 2 WEKEN

Na 2 wekenbijvullen is de uitval minimaal en worden de paar extensions die zijn uitgevallen weer aangevuld.
Tijd:45-60 min

€ 30

 

NA 3 WEKEN

Na 3 weken word er gecontroleerd hoeveel uitval er is en worden de uitgevallen wimpersextensions weer bijgevuld.
Tijd:45-60 min

€ 35

 

NA 4 WEKEN

Na 4 weken is er waarschijnlijk een groot deel van de wimperextensions uitgevallen en is het zeker nodig om ze bij te vullen voor het mooie effect van de wimpers. Dit ligt natuurlijk ook aan uw eigen wimpercyclus.
Tijd:45-60 min

€ 40

 

NA 5 WEKEN

Na 5 weken is het zeker nodig om de wimpers bij te vullen omdat dit de week is waar er waarschijnlijk heel veel wimpers zijn uitgevallen en het niet meer het optimale resultaat heeft. Wees er daarom op tijd bij!
Tijd:45-60 min

€ 45

 

VERWIJDEREN

Het verwijderen van de wimpers met een speciale gel waardoor de kwaliteit van je eigen wimpers behouden blijft

" na 6 weken word het volledige bedrag van een nieuwe set gerekend!"
Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee weken. Een wimperextension blijft dus één tot drie weken zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclys kan dit enkele weken variëren. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere twee tot vier weken een opvulbehandeling te nemen. 

€ 12

 

2D TECHTIEK

PRIJZEN

LASH LIFTING

Lash Volume Lifting, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Wij passen deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. Wij maken gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. Lash volume Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken zitten. 

€ 45   excl verven

€ 55   incl verven