treatments

treatments

HAIR

Bij Dua Monyet wil ik als kapster, stylist en kleurspecialist iedereen van een passend kapsel voorzien. Een goed kapsel dat is afgestemd op jouw gezichtsvorm, huidskleur en persoonlijke stijl en mijn vakkennis en creativiteit combineren met technische beheersing.

ik neem de tijd om te achterhalen wat jij als klant verwacht. ik zal er dan ook alles aan doen om de klant zich volledig op zijn gemak te laten voelen.

en uiteraard met een goed gevoel naar huis gaat. dat is niet alleen belangrijk. wij als salon willen dat de klant dat gevoel zo lang mogelijk vasthoudt. wij bespreken alle mogelijkheden terwijl je ondertussen geniet van een heerlijke kop koffie of goed glas wijn. Je zult de salon verlaten met een prachtige coupe en een heerlijk gevoel.

 

EYEBROWS

Wenkbrauwen kunnen je ogen liften, je gezicht vorm geven en voor een frisse blik zorgen. Helaas is niet iedereen geboren met perfecte wenkbrauwen. Laat onze wenkbrauwspecialisten de ideale vorm creëren.
Epileren kan met een pincet of wax. Soms zijn de haartjes zo lang dat er een stukje vanaf geknipt kan worden.. wij beheersen alle technieken en bekijken per wenkbrauw welke epileertechniek het mooiste resultaat geeft. Soms is dat een combinatie van verschillende technieken.

bij ons kunnen de wenkbrauwen in elke gewenste kleur geverfd worden. deze behandeling kan ook in combinatie met epileren harsen op de browsculpting techniek.

Met de brow sculpting behandeling wordt de perfecte wenkbrauw gecreëerd. Door middel van een gel worden er haartjes in en rond de wenkbrauw bijgetekend waardoor de wenkbrauw voller, en/of gecorrigeerd wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk effect dat 2-3 weken blijft zitten.

Wenkbrauwen zijn het aandachtspunt van het gezicht. Daarom heeft het veranderen van de grootte, vorm en dikte een groot effect in het gezicht. De vorm van je gezicht bepaald je wenkbrauw. Door te kiezen voor Browsculpting zal er altijd een perfecte wenkbrauw zijn die bij je past.


Brow Sculpting is de beste en snelste manier voor de perfecte wenkbrauw. Een behandeling duurt zo’n 45 minuten en geeft een verbluffend resultaat. Door brow sculpting toe te passen heb je altijd de perfecte wenkbrauw van het moment.


je mag bij Dua Monyet altijd vrijblijven binnenlopen voor advies.

we kunnen eventueel samen een stappenplan maken of de vorm en wensen bespreken voordat je een afspraak maakt voor de behandeling. 

 

MAKE-UP

Bij een nieuwe coupe of haarkleur hoort uiteraard ook een passende make-up. Laat je adviseren en opmaken door één van onze visagisten en leer wat het beste bij je huid past en welke trends voor jou geschikt zijn.
Ga voor een complete make-up look, van lippen tot wimpers.

Tijdens deze uitgebreide les leer je stap-voor-stap alle trucs van onze ervaren make-up artiest.
wij geven advies op maat er wordt gekeken naar huidkleur haarkleur en wat voor type persoon je bent.

Heb je een belangrijke afspraak bijvoorbeeld een sollicitatie gesprek of een belangrijke ontmoeting?

Bij Dua Monyet mag je altijd binnen lopen voor een korte fix-up. dat is een extra service die wij als salon aan onze bestaande en nieuwe klanten bieden. voor tips en tricks op het gebied van beauty maar ook kleur kleding advies mag je binnenlopen. de koffie staat altijd voor je klaar dat vinden wij super leuk om te doen en wij helpen je graag met een extra make-up touch.

 

BEAUTY

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Allereerst wordt de huid ontsmet.Dan brengt ze een dun laagje olie op je huid aan, waardoor de wax alleen aan het haar kleeft, en niet aan je huid. wij waxen met 2 verschillende methodes. trip hars of de film hars.

film hars oftewel harde hars wordt na het aanbrengen hard en wordt verwijderd met de vingers (zonder strip).Harde hars wordt gebruikt op kleine gebieden van het lichaam zoals: gezicht, oksels, schaamgebied, vingers en tenen, en is dus vooral geschikt voor de Brazilian Wax.Het tempo van het werken met harde hars ligt lager dan bij het gebruik van zachte hars.De wax wordt aangebracht met spatels en vervolgens met een snelle handbeweging wordt de wax van je af getrokken. Dan brengt ze een lotion aan die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken en ten slotte zal ze je huid nabehandelen met een cooling gel.

Zachte hars blijft na het aanbrengen zacht en wordt verwijderd met strips. Zachte hars wordt gebruikt voor de grotere lichaamsdelen, zoals rug, benen, armen, borst. Het tempo van het werken met zachte hars ligt hoger dan bij het gebruik van harde hars. ook bij deze behandeling brengen wij een lotion aan die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken en ten slotte zal ze je huid nabehandelen met een cooling gel.

Bij Dua Monyet staat het gevoel van de klant bovenaan. wij vinden het heel belangrijk dat de klant zich op zijn gemak voelt bij ons. zodra je een afspraak hebt ingepland voor een hars behandeling zorgen wij ervoor dat er op dat moment geen andere afspraken ingepland zijn. discretie staat voorop.wij willen dat jij ten allertijden een goed gevoel hebt. wees niet bang om vragen te stellen.en is het de eerste keer dat je geharst wordt. dan leggen wij jou graag alles goed van te voren uit.een beetje zenuwen is normaal. alleen wij zullen er voor zorgen dat jij met een heerlijk fris en shiny gevoel naar huis gaat.

Een dag waarbij alle ogen op jou zijn gericht! Een spannende en speciale dag, een dag die je nooit meer vergeet. Graag wil ik je op deze mooie en speciale dag helpen met je bruidsmake up en kapsel om de beste versie van jezelf te zijn.

Heel simpel, op jullie bijzondere dag wil je liever niet voor verrassingen komen te staan. Net als je bruidsmake-up wil je graag zien dat het schitterend staat.

allereerst maakt u via de website social media of telefonisch een afspraak.
u kunt er voor kiezen om bij ons in de salon langs te komen of de salon komt simpel gezegd naar u.
dit kan op elk gewenst moment voor de bruiloft.

op deze dag bespreken wij jouw wensen en kijken we samen naar je jurk, het boeket, je sieraden zodat we alles op elkaar kunnen afstemmen.

Dan gaan we beginnen
Je krijgt een mooie bruidsmake up, met de kleuren zoals we die besproken hebben. En natuurlijk vergeten we ook je kapsel niet. We kunnen meerdere kapsels en verschillende soorten bruidsmake up uitproberen.
De proefdag neemt maximaal 3 uur in beslag
op de dag zelf komen wij naar de besproken locatie en zorgen ervoor dat de perfecte dag ook perfect begint.een geruststelling is dat wij het proefkapsel en make-up al duidelijk hebben besproken. natuurlijk is het niet zo dat er geen kleine aanpassingen meer kunnen worden gedaan op de dag zelf. daar staan wij altijd voor open.

u kunt ook kiezen voor een totale salon behandeling waarbij wij op de proefdag alle mogelijkheden bespreken bijvoorbeeld samen met de lashextention en eyebrow professional. wees niet bang om te vragen niks is te gek en we zoeken altijd naar een oplossing.  

 

LASHEXTENSIONS

Wimperextensions zijn een verlening van je eigen wimpers die ik met de "one by one" techniek bij je zet. Dit betekend dat er op elk eigen wimper een haartje word geplaatst, waardoor je mooie volle en lange wimpers creëert! Wanneer je wimperextensions laat zetten wordt er gekeken naar een voor jou geschikte lengte, dikte en krul. 

U neemt plaatst in de behandel stoel waar de stylist gaat kijken naar uw wimpers.
Wanneer je wimperextensions laat zetten wordt er gekeken naar een voor jou geschikte lengte, dikte en krul.
Wimperextensions worden gezet op de natuurlijke wimper haren.
Als deze niet aanwezig zijn, kunnen de extensions niet worden geplaatst. Ook wanneer er sprake is van broze of dunne wimpers kan het zijn dat de extensions niet kunnen worden geplaatst. Dit omdat de natuurlijke haartjes de extensions niet kunnen dragen. De stylist kijkt dus goed van te voren of de extensions geschikt zijn voor uw wimpers.

De one by one techniek is een van de natuurlijkste technieken van wimperextensions.
De voordelen van een one by one techniek is dat het niet zo zwaar is voor je eigen wimpers waardoor ze zo lang mogelijk mooi zullen blijven. Ze blijven ongeveer 3/4 weken zitten.
Make-up is niet meer nodig en bespaard ochtends dus veel tijd! 

Lash Volume Lifting, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. Wij passen deze wimperbehandeling toe om uw natuurlijke wimpers te liften. Wij maken gebruik van siliconenpads, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. Lash volume Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers omhoog gelift, om een sprekende blik te krijgen. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken zitten.